Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αναστασιάδης: Εργα ανάπτυξης 174 εκατ. ευρώ θα γίνουν στην Λευκωσία

Η εκτέλεση των 28 έργων που θα γίνουν θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς και στην αύξηση των θέσεων εργασίας




Εργα ύψους 174 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη της Λευκωσίας εξήγγειλε σήμερα ο Κύπριος Πρόεδρος, σε ευρεία σύσκεψη που είχε με δημάρχους, οργανωμένα σύνολα, βουλευτές, φορείς και εκπροσώπους της επαρχίας Λευκωσίας.

Οπως ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης, η εκτέλεση των 28 έργων που θα γίνουν θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς και στην αύξηση των θέσεων εργασίας. Τα έργα θα αρχίσουν εντός 2015 ή το αργότερο το 2016.

Η επιλογή των έργων, ανέφερε, έγινε με βάση τις ανάγκες και την ετοιμότητα να προκηρυχθούν άμεσα προσφορές.

Προκηρύσσεται επίσης διαγωνισμός για την ανέγερση νέου Αρχαιολογικού Μουσείου απέναντι από τη Βουλή όπου βρισκόταν το παλιό Νοσοκομείο της Λευκωσίας και γίνονται μελέτες για μεταφορά νερού από εργοστάσιο αφαλάτωσης για υδροδότηση της Λευκωσίας.

Πηγή: http://www.protothema.gr//greece/article/485723/anastasiadis-erga-anaptuxis-174-ekat-euro-tha-ginoun-stin-leukosia/