Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Έξι νέα έργα συμβασιοποιούνται άμεσα στην Καλαμάτα

Πρόκειται για την ανάπλαση στην ανατολική όχθη του ποταμού 'Αρι, όπου η υπογραφή του συμφωνητικού εκτιμάται ότι θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Το δεύτερο έργο αφορά την ανάπλαση στα «Ουζάκια», με την υπογραφή του συμφωνητικού εκτέλεσης να προσδιορίζεται για το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.



Την ίδια περίοδο εκτιμάται πως θα υπογραφεί και το συμφωνητικό επισκευής της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής, που θα στεγάσει υπηρεσίες του δήμου, ενώ το τρίτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου αναμένεται η υπογραφή του συμφωνητικού για την ανάπλαση της ανατολικής όχθης του ποταμού Νέδοντα, με κατασκευή ποδηλατόδρομου, από την οδό Κροντήρη έως τη μαρίνα.

Επίσης, το τρίτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου αναμένεται η συμβασιοποίηση κατασκευής γηπέδου στην περιοχή Παλιάμπελα, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα συμβασιοποιηθεί η εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο πρώην Σφαγείων. Το έργο αυτό, που θα είναι το πρώτο από τα μεγάλα έργα που θα ξεκινήσει, θα συνοδευθεί από το έργο βελτίωσης των οικοδομικών εγκαταστάσεων του ίδιου γηπέδου, συμφωνητικό κατασκευής του οποίου αναμένεται να υπογραφεί επίσης μέσα στην παρούσα εβδομάδα. Το αναβαθμισμένο γήπεδο εκτιμάται ότι θα παραδοθεί σε χρήση μέσα στο 2016.

Πηγή: http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/120116/eksi-nea-erga-symvasiopoioyntai-amesa-stin-kalamata