Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Δημοπρατείται η μελέτη του Μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας

Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη η προκήρυξη για την δημοπράτηση της μελέτης του κλειστού Μόνιμου Εκθεσιακού Χώρου εμβαδού 3.000 τετραγωνικών, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.


Όπως ενημερώνει ο Δήμος της περιοχής, μέχρι και τις 23 Νοεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους (αναλυτικά η προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr).
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 775.826,97€ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ορίζεται στις 360 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.
Το κτίριο, όπως αναφέρει ο Δήμος,  θα εξυπηρετεί εποχιακές εκθέσεις προϊόντων διαφόρων επαγγελματικών κατευθύνσεων π.χ. βιομηχανικά, βιοτεχνικά, οικοδομικά, αγροτικά προϊόντα κλπ., με στόχο να δημιουργήσει στην Άρτα ένα πόλο έλξης επισκεπτών και εκθετών από όλη τη χώρα, με τελικό στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας. Παράλληλα, προστίθεται, θα πρέπει να μπορούν να φιλοξενούνται και καλλιτεχνικές εποχιακές εκθέσεις (π.χ. Ζωγραφικής, Φωτογραφίας κλπ.)
Πηγή: http://www.localit.gr/archives/145092